The Classical Orchestra

 


  

The Classical OrchestraSymfonische achtergrondmuziek in een modern
 jasje!
 
The Classical Orchestra is het huisorkest van impresariaat Klassieke Muziek Producties; zij spelen symfonische achtergrondmuziek in een modern jasje. 

The Classical Orchestra is het "easy listening-huisorkest" van impresariaat Klassieke Muziek Producties; zij spelen symfonisch gepaste achtergrondmuziek in een modern jasje. Geniet van sfeermuziek, gespeeld door professionele, jonge muzikanten, die bij iedereen herkening oproept. Een prachtige mix van popsongs, latin, musical en licht klassieke muziek die geheel eigentijds wordt uitgevoerd.

The Classical Orchestra past zich aan u en de sfeer van uw evenement aan, zowel qua repertoire en de grootte van de bezetting als met de kleding van de muzikanten. De orkestleden kunnen verschijnen in gala, maar ook in modern casual. The Classical Orchestra staat onder leiding van de gedreven dirigent Martin van der Brugge, die tevens verantwoordelijk is voor de arrangementen. Lees meer >>

Klik hier voor The Classical Orchestra in de media >>


Interactief
The Classical Orchestra is een zeer flexibel ensemble dat op een bijzondere manier het publiek weet te betrekken voor een interactieve muzikale belevenis! Spelen op een aparte locatie, een bijzonder arrangement bij een kick-off of een uniek muzikaal afscheid voor uw jubilaris? In overleg met u maakt The Classical Orchestra er een onvergetelijke muzikale ervaring van. Heeft u een bijzonder idee voor uw evenement, neem dan contact op om vrijblijvend uw ideeën te bespreken. 

Boek The Classical Orchestra nu voor uw (bedrijfs)evenementen! 
Klik hier voor de bezettingen en de prijzen >>

Klik hier voor het repertoire >>

Voor meer informatie of een offerte op maat: neem contact op met Klassieke Muziek Producties.
Klik hier voor de flyer van de Classical Orchestra

FacebookLogo

Voor alle actuele informatie over The Classical Orchestra kunt u op onze Facebook terecht.

 

 

 
`